In cateva zile vine ziua lui Leonard.  Asta inseamna ca trebuie sa organizam o petrecere pe cinste.  Mereu organizarea unei petreceri implica un efort din partea parintilor, de aceea ma gandesc sa va spun cum facem noi : simplu si usor.

Cum organizezi o petrecere pentru copil?

Leo este tipul de copil care povesteste un an de zile despre petrecerea lui si pe cine invita si pe cine nu.
Asta inseamna ca astazi poti sa fii pe lista lui, dar daca maine l-ai suparat esti taiat de pe lista cu 2 linii groase.

O petrecere in mod normal tine 3 zile si 3 nopti . Asta inseamna ca incepe vineri si tine cel putin pana duminica si de ce nu se continua pana luni seara.

Vineri organizam petrecerea cu colegii de la scoala si cei din bloc. Asta inseamna aproximativ 20-22 de copii. Anul acesta ne-am oprit la Nemo Kids. Un loc de joaca aproape de scoala, iar petrecerea sa inceapa imediat dupa ore, la ora 12.30.

La NemoKids am avut de ales din 3 pachete. Un pachet de copil la 26 ron ce asigura doar locatia , un pachet la 36 ron ce asigura locatia si pizza pentru copii si un pachet la 45 ron ce include locatia si anumite preparate gastronomice.

Noi ne-am oprit la varianta de 26 ron, iar noi urmand sa aducem toate celelalte lucruri. In aceasta suma
sunt incluse si invitatiile.

Am dat comanda de tort. In principal portia de copil este de 80 g.

Am scris invitatiile, Leonard le-a distribuit catre colegi si prieteni cu o saptamana inainte de data petrecerii.  Eu i-am sunat pe parinti cu 3 zile inainte de petrecere pentru a-mi confirma prezenta. Cu aceasta ocazie am salvat numarul tuturor parintilor plus ca i-am introdus intr-un grup pe telefon, pentru urmatoarea ocazie cand poate doresc sa trimit un mesaj catre toti odata.

Cu cateva zile inainte ne oprim si asupra animatorului : Spiderman, Batman, Ironman,   etc.

Cu o zi inainte mergem si cumparam sucuri, alune, ketcup dulce si picant, farfurii, lingurite si pahare de unica folosinta.

A venit si ziua petrecerii. Aduc tortul la locul de joaca , aranjam produsele pe masa. Mereu am in grija 6-7 copii care trebuie sa-i iau de la scoala si sa-i duc la locul de joaca, la petrecere.

Parintii au ajuns, copii au inceput sa alerge si sa se joace. Animatorul a venit, comanda de pizza deja am dat-o. Asa ca petrecerea a inceput cu adevarat.